Το MEDICAL RF της ALUMA είναι το μοναδικό παγκοσμίως με την τεχνολογία της λειτουργικής αναρρόφησης και ελεγχόμενης ηλεκτροθερμικής διέγερσης.

Πρόκειται για ένα γρήγορο, ασφαλές και αποτελεσματικό σύστημα, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αντιμετωπίσει τη μείωση των ρυτίδων. Μέσω της ειδικής κεφαλής πραγματοποιείται τοπική αναρρόφηση στο σημείο και διοχετεύεται η ραδιοσυχνότητα φτάνοντας στα κατώτερα στρώματα του δέρματος. Οι ιστοί θερμαίνονται και προκαλείται έντονη αιμάτωση και κολαγογέννηση.

Τα αποτελέσματα της μεθόδου είναι έντονη σύσφιξη, απόκτηση σφριγηλότητας, μείωση και λείανση των ρυτίδων. Εφαρμόζεται και στα πιο δύσκολα σημεία του προσώπου όπως το περίγραμμα του προσώπου (οβάλ) , τα μάτια και ο λαιμός.

Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα της μεθόδου στο σώμα για την σύσφιξη και λείανση του ρυτιδιασμένου και χαλαρού δέρματος, στις περιοχές της κοιλιάς, των προσαγωγών, γονάτων, χεριών.

Η μέθοδος εφαρμόζεται όλες τις εποχές του χρόνου και μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας ασχολίες αμέσως μετά τη θεραπεία.

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other