Κρυολιπόλυση / Cryosystem

Πρόκειται κυριολεκτικά για αναίμακτη λιποαναρρόφηση. Η μέθοδος του CRYOSYSTEM είναι μια μη επεμβατική εφαρμογή που αποτελείται από τις εξής θεραπείες:

  1. CRYOLIPOLYSIS
  2. ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
  3. ΕΝΔΕΡΜΟΛΟΓΙΑ LPG

Η θεραπεία της CRYOLIPOLISYS συμβάλει στη μείωση του υποδόριου λίπους μέσω της ελεγχόμενης ψύξης και οδηγεί στην απόπτωση των λιποκυττάρων χωρίς να επηρεάζονται καθόλου οι γύρω ιστοί και οι μύες.

Η διαδικασία είναι απλή και ανώδυνη. Στην προς θεραπεία περιοχή τοποθετείται ειδική αντιπαγωτική γάζα και στη συνέχεια εφαρμόζονται μια ή δύο κεφαλές ανάλογα με την περιοχή. Καθώς δημιουργείται  υποπίεση, ο δερμολιπώδης ιστός αναρροφάται ήπια και ξεκινάει η διαδικασία ελεγχόμενης ψύξης. Στα πρώτα λεπτά της θεραπείας γίνεται αντιληπτή η αίσθηση του ψύχους η οποία στη συνέχεια εξασθενεί και το μόνο που αισθανόμαστε είναι μούδιασμα.

Στις επόμενες μέρες ξεκινάει ο μηχανισμός απόπτωσης των λιποκυττάρων μέσω του λεμφαγγειακού και ουροποιητικού συστήματος.

Ενδιάμεσα στις θεραπείες της CRYOLIPOLISYS εφαρμόζουμε και ειδικές μεσοθεραπείες, με υλικά συσφικτικά και λιποδιαλυτικά, για ενίσχυση της λιποδιάλυσης και της σύσφιξης της περιοχής αντίστοιχα.

Επιπλέον με την θεραπεία Endermoligie της LPG  αποβάλλονται οι τοξίνες (κατακρατήσεις) και τα κατάλοιπα των λιποκυττάρων (λεμφική παροχέτευση).

Η μέθοδος CRYOSYSTEM είναι απόλυτα ασφαλής, ανώδυνη, με εξαιρετικά αποτελέσματα στα σημεία του σώματος που εμφανίζουν διογκωμένο τοπικά λιπώδη ιστό.