Πρόκειται για μια μέθοδο η οποία στοχεύει και επιτυγχάνει σύσφιξη και ανόρθωση του προσώπου με ταυτόχρονη λείανση των γραμμών και των ρυτίδων.

Τα τελευταία χρόνια η χρήση της ραδιοσυχνότητας στο χώρο της ιατρικής αισθητικής έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς επιτυγχάνεται αποτέλεσμα ανάλογο με αυτά των επεμβατικών εφαρμογών χωρίς όμως να χρειάζεται νυστέρι.

Η ιατρική ραδιοσυχνότητα είναι μήκη κύματος που θερμαίνουν το δέρμα στα κατώτερα στρώματά του έως και το χόριο και διεγείρουν τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή των πρωτεϊνών του δέρματος. Τα κύτταρα αυτά είναι οι ινοβλάστες και οι βασικές πρωτεΐνες του δέρματος, το κολλαγόνο και η ελαστίνη. Έτσι ενεργοποιούνται οι φυσικοί μηχανισμοί του δέρματος για να επιτύχουν την ανόρθωση του.

Η θεραπεία εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο με ιδιαίτερη έμφαση στα σημεία που συνήθως έχουν περισσότερη ανάγκη, όπως το οβάλ του προσώπου, οι ρινοπαρειακές αύλακες, το πόδι της χήνας.

Σε δεύτερο στάδιο χρησιμοποιείται το medical dermaroller, το οποίο αποτελείται από δεκάδες ακίδες μήκους 0,5mm, αφού προηγουμένως τοποθετηθούν ειδικοί οροί στο δέρμα ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης. Αποτέλεσμα είναι η βαθύτερη διείσδυση των ορών στο δέρμα, λόγω της διάνοιξης που δημιουργείται,  ενώ επιτυγχάνεται έντονη ανάπλαση λόγω του ελεγχόμενου, επιδιωκόμενου μικροτραυματισμού.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη, ασφαλής, ιδιαίτερα αποτελεσματική και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other