Η Μικροδερμοαπόξεση αποτελεί μια από τις πλέον σύγχρονες μεθόδους που διαθέτει η Αισθητική Ιατρική για την ανανέωση της επιδερμίδας. Αποτελεί μια αναπλαστική θεραπεία, η οποία καταπολεμά τις φθορές που υφίσταται το δέρμα από το πέρασμα του χρόνου, προσφέροντας εκπληκτική λάμψη και φυσική ανανέωση.

Πρόκειται για τη μέθοδο εκείνη που στοχεύει στην απομάκρυνση της εξωτερικής στιβάδας της επιδερμίδας του προσώπου μέσω της μηχανικής απολέπισης των νεκρών κυττάρων αυτής.

Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιεί μικροκρυστάλλους οι οποίοι εκτοξεύονται ελεγχόμενα υπό υψηλή πίεση από τη συσκευή και προσκρούουν με μεγάλη ταχύτητα στην επιφάνεια του δέρματος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το δέρμα μέσω αυτής της διαδικασίας μηχανικής απολέπισης, να αποφλοιώνεται και να καθαρίζεται από τα νεκρά κύτταρα.

 

Η θεραπεία κινητοποιεί τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για την ανάπλαση, τους ινοβλάστες, προκειμένου να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη ενεργοποιώντας τη φυσική επουλωτική διαδικασία του οργανισμού. Ταυτόχρονα στην περιοχή προκαλείται υπεραιμία λόγω του μικροτραυματισμού, γεγονός που βοηθάει στην περαιτέρω ανάπλαση της επιδερμίδας.

Η θεραπεία ενδείκνυται για λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ουλές από ακμή, μαύρα και άσπρα στίγματα, κηλίδες, δυσχρωμίες και πανάδες από τον ήλιο. Επίσης για την ανομοιόμορφη υφή του δέρματος.

Αποτελέσματα

  • Βαθιά ανανέωση του προσώπου
  • Εκπληκτική λάμψη και φωτεινότητα
  • Μείωση δυσχρωμιών
  • Εξισορρόπηση σμήγματος
  • Λείανση ρυτίδων και ουλών

Η Mικροδερμοαπόξεση είναι μια κατεξοχήν ανώδυνη μέθοδος που ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και για κάθε περίοδο του χρόνου. Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες προσώπου και να επιφέρει μονιμότερα και πιο θεαματικά αποτελέσματα και συνίσταται στην πλειονότητα των περιπτώσεων.

Εφαρμόζεται σε όλη την περιοχή του προσώπου και επιπλέον στο λαιμό και το ντεκολτέ.

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other